Siden 2015 har de brygget håndbryggede øl til det norske folk, nu er de klar til at indtage det danske øl-marked med en serie af øl fra deres prisvindende Oslo Brewing Company. Lette IPA og sours er fokus.

Da det lille bryggeri startede for over ti år siden, var norsk øl ingenting. I dag driver de et af Norges mest respekterede ølbrands og satser altså nu på det danske marked.

Bryggeriets bedstsælgende produkter på det norske marked er lette øl med stor smag, og det er en kategori der passer på de danske ganer. Trenden viser, at øl med lavere alkoholstyrke vækster og det er netop hvad nordmændene har fokus på.

– Vi ser en klar efterspørgsel efter lette øl, der er modsætning til de meget alkoholtunge øl, der har præget craft beer scenen længe. I dag vil folk drikke lidt mindre men stadig have den samme gode smag. Og danskerne er for tiden trendsættere på ølscenen, så vi tror på at kan gøre en forskel, siger Jeff Wang.

Oslo Brewing Company producerer 30-40 øl om året og eksporterer deres øl til USA, England, Sverige, Japan, Island, Singapore, Kina og Taiwan. Det er Skotlander Spirits der importerer Oslo Brewing Company til Danmark. Skotlander står bag en række prisvindende spiritusmærker som Herbie Gin, Ellenor og Great Dane Rum.