Vin

Danmarks nye vin magasin med artikler, tests og masser af inspiration fra vin-verdenen.
Velkommen til et helt nyt vinmagasin. Jeg har længe savnet et medie, som udelukkende beskæftiger sig med vin, og hvor der er plads til at gå i dybden med forskellige emner i vinens verden. Ikke kun med ord, men også med billeder, indtryk og inspiration. At skabe en fornemmelse for læserne af, at man næsten selv er der, eller at man får lyst til at smage på de vine, der fortælles om.
For vin er ikke bare druemost, der er fermenteret til en alkoholisk drik men i høj grad en historie om personer bag vinen, landet, området, jordbunden, klimaet og meget meget mere. Vin er historiefortælling for alle de passionerede vinelskere, der findes herhjemme. Og der laves i dag vin i store dele af verdenen, lige fra Canada i nord over Chile, Sydafrika, New Zealand i Syd til ikke mindst Europa.


Udover en række spændende artikler om vin, er der et specielt fokus på at give anbefalinger til vine, deraf også navnet DinVinGuide. Man bliver bombarderet af vintilbud; supermarkedshylderne er fulde af vine, og stort set alle medier smider stjerner i en lind strøm mod forbrugerne. Vi vil gerne på en seriøs facon behandle forskellige vintyper og give vores bud på de bedste vine bedømt teknisk og ud fra den præmis, de er lavet.
Jeg er glad for den store opbakning, som mange allerede har givet til magasinet, der udkomme 5 gange årligt eller løbende på spritnyt.com. Jeg har en række rigtig dygtige skribenter tilknyttet magasinet som vil bidrage løbende, så nu håber jeg bare, at du som læser vil blive inspireret og føle du har fået en nyt vinmagasin i hånden, som du også får lyst til at læse fremover. Og ikke mindst får den grundlæggende viden om vin som du ønsker.
God læselyst!