Gin

Vi har i mange år leget med ideen til dette nye Whisky& samt vores blog spritnyt.com.

Vi synes at de mange whiskyinteresserede fortjener et gin magasin skrevet på dansk. Et magasin som også går lidt tættere på vore egne nye danske gin destillerier. Der er efterhånden også mange som interesserer sig for rom samt gin og de skal heller ikke snydes.

Så et godt mix af disse ædle spiritusser bliver essensen i vores rom og whisky blad/whiskey blog. Med dette magasin vil vi fortælle om de nye tiltag, de mange ideer og hvad det er der får de entusiastiske whiskyelskere til at kaste sig ud i store investeringer og lige så store udfordringer.

Vi giver jer viden om gin og følger med i tilblivelsen af deres gin og vurderer de allerførste dyrebare dråber. Vi vil lave reportager fra hele verden hvor der produceres gin.

    

Vi vil forsøge at komme rundt i hver afkrog af verden som laver gin og som et af de få magasiner/blog vil vi tage ud og besøge destillerier og forstå hvorfor de arbejder som de gør og derigennem forstå hvorfor deres gin er som den er.

Gineksperten Michael Sperling vil i hvert nummer blindsmage en række gin og komme med sin uforbeholdende mening. Denne test vil være helt uafhængig.  Derudover har vi også masser af rom, gin og andet whiskey med. Og senest har vi inkluderet en øl sektion hvor man vil kunne læse om de nye trends indenfor øl verdenen.

Vor vision med Whisky& er at være med til at opdage, bidrage, at være nysgerrige og forhåbentlig bringe mange gode nærværende og interessante artikler om whisky, gin og rom fra hele verden.

Så glæd jer, kære læsere og tag med på denne spændende rejse.