Grand hjemmebio har netop lanceret tre mad-dokumentarer, hvoraf to af dem blev vist på
årets CPH:DOX-festival. Terroir to Table – Wine Lovers’ Guide to Food and Wine er en film der viser at vin ikke bare er vin. Og kunsten at matche den rigtige vin med det rigtige måltid er mindst lige så vigtig som selve måltidet. Filmen fortæller om vinen som
socialt samvær og en åbning af sanserne. Og så er den for tiden i udvikling, er blevet
biodynamisk og er nu i gang gøre sit indtog på det store, asiatiske marked. ’Terroir to Table’ er en rejse ud til vingårde og vinmarker, ned i vinkældre og ind i fantastisk gastronomi, hvor dedikerede eksperter søger efter de perfekte kombinationer mellem vin og mad. Alle steder møder vi sommeliere, vinhandlere, akademikere, forfattere og de unikke mikrobiologer, der undersøger jorden for at finde ud af, om en særlig drue lever bedst i leret eller kalkstenet jord, for at komme rundt i alle afkroge af ‘den mest civiliserede drik i menneskehedens historie’. Se trailer og filmen her

Endvidere har man lanceret to mad-dokumentarer. Nordic by Nature – Michelin Stars
samt Michelin Stars: Tales from the Kitchen.