Efter nogle år med Corona nedlukning, genopstår Wild Whisky Weekend på Hotel Falster i weekenden 28.–30. oktober 2022. Blandt de helt store navne i år er Glenfiddich Distillerys Malt Distiller Brian Kinsman, der sammen med sin kollega Paul Mundie, der er Process Team Leader ligeledes på Glenfiddich, vil afholde to whiskysmagninger fredag og lørdag. Udover at smage de gyldne dråber fra nok verdens bedst kendte maltwhisky destilleri, så vil man også få en unik mulighed for at høre om det at producere den legendariske whisky, hvor man reelt kun bruger 3 ingredienser – nemlig maltet byg, gær og vand.

Der kommer også besøg fra The English Whisky Distillery i Norfolk, England. Her er det Mike Fisher, der vil fortælle om den historie, der ligger bag destilleriet, der for nylig har fejret deres 15 års jubilæum.

Endelig vil whisky ambassadør og Master of The Quiach, Martin Markvardsen fortælle om de 17 år, som han nu har været Highland Parks ansigt udadtil i verden. Der vil være en række andre seminarer og underholdning gennem weekenden.
Læs mere på  Dansk Maltwhisky Akademi.