Hagl ramte i starten af maj Chablis og flere producenter mistede op til 80% af deres potentielle høst. BIVB har netop fået opgjort skaderne og det vurderes at godt 1000 hektar blev ramt, hvilket svarer til en sjettedel af hele Chablis. Specielt markerne Vaumur, Vaudésir, Moutonne og Preuses er blandt dem som blev hårdest ramt. Men ellers er det især omkring landsbyerne Fontenay-près-Chablis, Villy og La Chapelle-Vaupelteigne. Det vurderes desuden at på 400 hektar er over 80% af høsten tabt. Stormvejret ramte med hagl på størrelse med bordtennisbolde og ødelagde vinstokke, planter, skud etc. Tre uger efter kan man nu bedre vurdere skaderne. 2022 og 2023 har dog været gode år for vinbønderne i Chablis og lagrene er derfor fyldt godt op. Også frost har ramt Bourgogne i år og specielt i Chatillonnais som primært benyttes i Crémant de Bourgogne. Her fik man ned til minus 5 grader og flere steder er 80-100% af markerne blevet ramt af frostskader.