Christiane Schaumburg-Müller Aaxman lancerer nyt, eksklusivt vinbrand under navnet Loina i samarbejde med Danmarks ældste vinhandel Ludvig Bjørns Vinhandel.

Tv-vært, forlægger, iværksætter og influencer Christiane Schaumburg-Müller Aaxman har nu kastet sig ind i vinbranchen med lanceringen af sit eget vinbrand, Loina. I samarbejde med en af Danmarks ældste vinhandler, Ludvig Bjørns Vinhandel (est. 1760), præsenterer hun nu sin egen Cava, der er skabt som en hyldest til livet og de vigtigste kvinder i hendes liv.

Christiane Schaumburg-Müller Aaxman har personligt besøgt vinproducenter og gårde i flere lande for at sikre, at navnet “Loina” bliver garant for en unik og smagfuld oplevelse. Samtidig er Loina også resultatet af en omhyggelig udvælgelsesproces. Christiane samlede nemlig en gruppe veninder med forskellige præferencer inden for vin, og gennem blindsmagninger, ærlige tilkendegivelser og kyndig vejledning blev de tilsammen den personlige fokusgruppe, der har bidraget til at skabe en vin af høj kvalitet med en bred appel.

Navnet Loina er en sammensætning af navnene “Lola” og “Ina”, og det er der en helt særlig grund til: “Min bedste veninde gennem 28 år er fra Filippinerne og jeg har derfor hørt hende omtale sin mormor som Lola. Ina betyder mor – også på filippinsk – og derfor gav det mening for mig at sammensætte de to, så de repræsenterer min egen mor, der jo også er mine børns mormor,” fortæller Christiane.

Loina by Christiane bliver lanceret i hele Danmark 19. april 2024, og den nye cava kan bl.a. købes i Coop, Bilka, Føtex, Meny, Netto og Rema 1000. Prisen er 90 kr.