Luca Currado Vietti har sammen med sin hustru Elena og sine to børn Michele og Giulia startet eget vinhus. Familien solgte i 2016 det kendte Barolohus Vietti til amerikanske Kyle Krause. En klausul gjorde, at de skulle blive i vinhuset i minimum 5 år og i januar 2023 forlod familien endeligt vinhuset som ligger i Castiglione Falletto.

Navnet på det nye vinhus vil være Cascina Penna-Currado og være en lille vingård som producerer Barolo, Barbera, Dolcetto, Nebbiolo og Timorasso. Første årgang er 2023 og de første Barbera og Dolcetto vine vil være på markedet her i foråret. Senere på efteråret kommer der en Langhe Nebbiolo samt en Timorasso. Yderligere 3 Barolo vine vil komme i 2027. Målet er omkring 70.000 flasker årligt.

Druerne kommer fra 12 hektar I San Sebastiano som ligger i Monforte d’Alba. Vinene vil blive lavet på gården Cascina Lazzarito som familien købte i 2018 og siden har restaureret.