Endnu en Hollywood kendis er på vej med sin egen rosévin. George Clooney købte i 2021 Domaine de Canadel i Provence, hvortil der er 4 hektar med vinstokke. Ejendommen ligger mellem Marseille og Saint Tropez. Tidligere er druerne blevet solgt til det lokale kooperativ, men nu peger alt på at ejendommen vil flaske sine egne vine. Der skal efter sigende i første omgang komme en rosé samt en hvidvin på vermentino.

Brad Pitt og hans tidligere hustru Angelina Jolie har haft stort succes med deres rosévine fra Chateau Miraval. Det samme har George Lucas på Château Margüi og også Ridley Scott laver i dag vin i Luberon lige nord for Provence med stor succes.

Det er ikke første gang George Clooney introducerer et vin/spiritus mærke. Han har tidligere ejet Casamigos Tequila som han solgte til Diageo for 7 mia. kr. i 2017.