Brugal lancerer Colección Visionaria Edición 01, Cacao som er den første udgave i en ny, eksklusiv Limited-Edition serie af rom. Brugal-rom er 100% dominikansk. Til denne første udgave af Colección Visionaria har Brugal og Jassil Vilanueva Quintana håndplukket en af øens mest dyrebare skatte, kakaobønnen, og ladet de ristede fade absorbere dens karakteristiske aromaer.

Helt unikt for Brugals nye innovative teknik er, at risteprocessen begynder med udvælgelse af de fineste nye, europæiske egetræsfade. Hvert fad er omhyggeligt ristet med håndplukkede dominikanske kakaobønner, der bibringer de organiske, aromatiske noter. Efter ristning fjernes kakaobønnerne, før rommen hældes på de ristede fade og mættes med de aromaer, der er skabt under processen. Herefter lægges fadene til modning under den dominikanske sol. Denne nye teknik tilføjer et lag af dybde og kompleksitet til rommen, uden at kakaobønnerne har været i direkte kontakt med denne. Resultatet er en rig, elegant og velafrundet rom.

Brugal Colección Visionaria Edición 01 kan købes hos velassorterede spiritushandlere for 699 kr.