Sotheby’s har netop sat en vinsamling til salg fra en privat samler i Taiwan. De vurderer samtidig samlingen som den største og mest kostbare der nogensinde er sat til salg. Den indeholder en række af verdens dyreste vine heriblandt 2 stk Methuselahs (6 l) af Domaine de la Romaneé-Conti La Tâche 1985 som forventes at blive solgt for over 1.2 mio. kr. for hver. I alt er der 25.000 vine i samlingen som den taiwanske entreprenør Pierre Chen gennem 40 år har samlet. Andre spændende vine er 6 magnum af Henri Jayer Vosne Romanée Cros Parantoux 1er Cru 2001, som er den sidste vin fra en af de mest anerkendte vinpersonligheder nogensinde. Herudover er der en 6 l. Petrus 1982, magnum Château Latour 1961 samt 3 magnums af Salon Le Mesnil Blanc de Blancs 1971. De første vine vil gå på auktion i Hong Kong til november og auktionen vil fortsætte indtil efteråret 2024 bl.a. også i Beaune og i New York.