Wine Australia og New Zealand Winegrowers er for første gang gået sammen i Danmark om at afholde et stort event i København den 23. oktober 2023.

Mere end 500 vine fra 43 regioner i Australien og New Zealand vil være repræsenteret ved arrangementet – herunder kendte vine som Margaret River Chardonnay, Barossa Shiraz, blends fra Hawke’s Bay og Central Otago Pinot Noir. Men også mere ukendte vine som Nero d’Avola fra McLaren Vale, naturvine fra Marlborough, vildgæret Pinot Gris samt alkoholfrie vine.

Smagningen er også en mulighed for at møde vinproducenter selv bl.a. vil Greywackes grundlægger og vinmager Kevin Judd, der satte Cloudy Bay og Marlborough på landkortet i 1980’erne præsentere sine vine.

Mere end 120 vingårde vil være repræsenteret heriblandt kendte huse som Penfolds, Wakefield samt Felton Road og Esk Valley. Desuden vil en række producenter der søger danske importører være til stede og præsentere deres vine.

Læs mere om det store event her.

For billetter til forbruger smagningen læs mere her.