Winemarket goes Iberian

Lørdag den 4. november 2023 samler Winelab.dk vinene fra Spanien og Portugal til stor vinfestival i Ridehuset i Aarhus.

Den Iberiske Halvø. Spanien og Portugal. To vinlande, der i disse år gennemgår en sand revolution. Fornyelsen går hånd i hånd med traditionerne og er kun lige begyndt. Nye generationer af vinmagere, som har overtaget gamle marker med mere eller mindre ukendte lokale druesorter, har en forfriskende og innovativ tilgang til vinproduktion, som med garanti vil ændre dit billede af portugisisk og spansk vin. Du kan stadig finde gode gamle travere fra Rioja og Dão samt af nyere dato Vinho Verde og Ribera del Duero.

Portvin, sherry og Madeira klinger absolut også velkendt for de fleste. Men hvornår har du sidst smagt en Baga eller Bobal, en Listan eller Loureiro? Der er også spanske Albariño og portugisiske Alvarinho, som giver syrefriske og aromatiske hvidvine med hver deres karakter afhængigt af, om du er øst eller vest for den spansk-portugisiske grænse. Der sker virkelig meget på Den Iberiske Halvø i disse år.

Så hvis du vil udfordre dig selv og dine forestillinger om, hvad portugisisk og spansk vin anno 2023 er, så kom til Winemarket goes Iberian den 4. november i Ridehuset i Aarhus.

Mere info og billetter på winemarket.dk.