En plan for at klassificere 7 enkeltmarker som Premier Cru i Fleurie i Beaujolas er netop blevet godkendt af de lokale vinbønder og vil nu blive sendt til INAO som er den organisation under det franske landbrugsministerium der godkender alle nye klassificeringer i Frankrig.  De syv vinmarker er Les Moriers, Poncié. Les Garants, La Madone, La Roilette, Grille Midi og La Chapelle des Bois. De syv marker udgør 27% af hele vinarealet i Fleurie. Selve godkendelsen kan dog tage årevis og man forventer 8-10 år som man så i  Pouilly-Fuissé.

Fleurie er nok den mest kendte af de ti og ligger i den nordlige del af Beaujolais. Vinene er kendt for at være elegante i udtrykket og have et floralt udtryk med en fin tekstur. Jorden er stort set ren granit, og Fleurie er omgivet af bølgende bakker. En række særlige skråninger er begyndt at få sig et ry og ses af og til på etiketter. De kendteste huse er Hauts du Puy, Roches Muriers, Montgenas og la Madone. Der laves årligt omkring 3,7 millioner flasker på de godt 810 hektar.