Champagne Telmont og den franske glasfabrik Verallia har udviklet den letteste flaske til champagne man indtil videre har set. Den nye flaske vejer godt 35 g mindre end den nuværende standard.  En almindelig flaske vejer omkring 835 g, mens den nye vejer omkring 800 g. Der stilles store krav til flasker som benyttes til mousserende vine grundet det store tryk der eksisterer i flasken. Trykket i en flaske champagne er stort set det dobbelte af trykket i et bildæk. Man er derfor nødt til at have en vis styrke og dermed tykkelse på flasken. Omvendt er det kendt at netop transporten af flasker rundt omkring i verden er en af de største klimasyndere i vinbranchen. Telmont har udregnet t netop flaskerne udgør 24% af husets samlede Co2 udslip. Den nye flaske vil generere 4% mindre Co2. Telmont Réserve de la Terre vil være den første vin som kommer på den nye flaske som vil blive lanceret i 2026.