Heaven’s Door Whiskey som er delvist ejet af Bob Dylan vil åbne til september i Pleasureville i Kentucky. Byggeriet startede i 2017 på en grund langs Six Mile Creek. Man har dog siden 2018 produceret mindre batches af bourbon hvilket har været drevet af Ken Pierce som kommer fra Barton Brands Distillery.

Det nye destilleri vil bestå af to separate kedler i hvert sit rum. Der vil desuden åbne et besøgscenter og smage faciliteter. Det forventes, at mere end 50 vil være ansat på destilleriet med tiden og det er planen at arbejde så bæredygtigt så muligt. Bl.a. vil restmaterialet fra fermenteringen blive som foder på de nærliggende gårde.

Udover destilleriet vil man også åbne en bar med det største udvalg af amerikansk whisky i en nedlagt kirke i Louisville. Der vil løbende være smagninger og koncerter her og Bob Dylan vil desuden udstille en række af sin kunst her.