I søndags var København for første gang vært for prisfesten Bartenders’ Choice Awards. Mere end 700 hyldede det svenske, finske, norske, islandske og danske barmiljø på The Plant. Og det er ikke tilfældigt at prisuddelingen i år er hensat til Danmark for den danske cocktail scene står bedre end længe og der er international opmærksomhed på barer som Ruby, Tata, Lidkoeb, Brønnum, Curfew, Pulp, Bæst, K-Bar, Bird, The Barking Dog, Dog & Cover, Balderdash, Strøm m.fl.

Her er de danske vindere 2023:

Bedste Cocktail Bar: Bird

Bedste Bartender: Mia Hjorth Hansen

Bedste nye Cocktailbar: Goldfinch

Bedste Cocktail menu: Bird

Bedste restaurant: Goldfinch

Bedste Signature Cocktail: Bonfire Manhattan (Bird)

Bedste Atmosfære: Pulp

Improver of the Bar industry: Adam Borch Jacobsen

Folkets valg: Duck and Cover