Efter fire år kommer der nu en ny mousserende te med navnet LYSEGRØN. Den nye variant er helt uden alkohol og lavet på 12 teer bl.a. Earl Grey Sencha, grøn te og Darjeeling. ”Målet med LYSEGRØN var at ramme en smagsprofil, der leder tankerne hen imod de noter, man kender hos en brut champagne. Vi ønskede at tilføje en tredje variation til vores alkoholfrie sortiment, hvor vi allerede har en tør (LYSERØD) og en blomstrende (BLÅ) variant. LYSEGRØN adskiller sig fra de to andre ved at være mere klassisk og citrus-frisk og er lavet til at matche retter som fisk, østers, kaviar og skaldyr,” forklarer Jacob Kocemba, sommelier og stifter af Copenhagen Sparkling Tea Company, om tankerne bag den nye Sparkling Tea LYSEGRØN.

Te-eventyret startede, da sommelier Jacob Kocemba på Michelin-restauranten Nimb begyndte at blande teer i jagten på at matche en dessert. For selvom han havde adgang til flere end 1700 flasker vin i vinkælderen, havde han svært ved at finde de rette smagsnoter til desserten. Det blev kimen til Copenhagen Sparkling Tea Company, som sommelier Jacob etablerede i 2017 sammen med Bo Sten Hansen, der med en fortid som chef i PFA.