The Macallan har købt 50% af den spanske sherry producent Grupo Estévez i Jerez. Grunden til købet skal især ses som muligheden for at sikre sig sherry fade til whiskyproduktionen. Netop The Macallan er kendt for deres store brug af sherry fade i deres whiskyer.

CEO José Ramón Estévez fra Grupo Estévez vil fortsætte som ansvarlig for virksomheden. Det er ifølge Estévez første gang man sælger fade til whisky produktion. Grupo Estévez er især kendt for sine Valdespino sherryer som vurderes blandt toppen, men man står også bag La Guita, som er et af de største manzanilla mærker. Bodegaen er tilbage fra 1264 og især kendt for sine marker i Pago de Macharnudo.

Som en del af aftalen vil Valdespino nu blive distribueret af Edrington, som blandt andet er ejeren bag mærker som The Macallan samt Highland Park og The Famous Grouse. Tidligere på året lavede den skotske whiskyproducent Ardgowan en større aftale med sherryhuset Bodegas Miguel Martín, en af de ældste sherryproducenter.