Leveringsudfordringer betyder at Stauning Whisky mangler 37.000 tomme flasker i 2023. Løsningen har derfor været at sende whisky ud på gennemsigtige, neutrale flasker. Men sammen med flasken har destilleriet fået lavet et nyt DYI-sæt, der inkluderer guldtuscher og klistermærker med motiver fra destilleriet. Så kan whiskykøberne selv være med til at designe deres helt egen whiskyflaske med guldskrift, klistermærker og egne kreative indfald.

”Vi har brugt rigtig mange kræfter på at designe vores flasker, så det var naturligvis en mavepuster, da vi fik meldingen. Men det ligger ikke i vores DNA at sidde og ærgre sig. Møder vi en udfordring, så løser vi den. I dette tilfælde er udfordringen flasker, så i stedet for at forsinke vores levering flere måneder, laver vi noget særligt, som kunderne selv kan være med til at sætte præg på,” siger Alex Munch, medstifter og CMO i Stauning Whisky.

Staunings helt nye DIY-flasker kom ud i Danmark i midten af februar i deres tre kernevarianter Rye, Smoke og KAOS.