Francis d’Arenberg Osborn døde sidste uge 95 år gammel. d’Arry som han blev kaldt var kendt som blev født i 1926 af Helena d’Arenberg Osborn og Francis Ernest på vingården d’Arenberg. Siden han blev 16 har han arbejdet i familiens vinhus og har været involveret i mere end 70 årgange. Han har gennem tiderne modtaget mange hædersbevisninger bl.a. Queen’s Jubilee Medal i 1978.

d’Arenberg er en af de ældste vingårde syd for Adelaide og blev i 1880’erne anlagt på en bakketop nær havet ved McLaren Vale. Vingården har siden 1912 tilhørt familien d’Arenberg Osborn. Vinene laves i dag af d’Arrys søn Chester Osborn, og dyrkes økologisk. Vinhuset har et kæmpe udvalg af vine med de mest særprægede vinnavne baseret på over 20 druetyper, som der dyrkes. Bedste shiraz vin fra McLaren Vale er uden sidestykke Dead Arm Shiraz, som gennem årtier har stået som en af de største shiraz vine fra down-under.