De massive regnfald og oversvømmelser i det sydøstlige Australien har også ramt vinmarkerne. Der er stadig ikke overblik over hvor mange som er ramt, men der vil givet være mange som mister en stor del af høsten grundet regnen. Det er især de store mængder af regn som får floderne til at gå over sine bredder og oversvømme store arealer. Især New South Wales er ramt, men også Victoria, hvor især det kendte område Rutherglen har store problemer med vandet. Blandt andet er vinhuset Tahbilk hårdt ramt og forventer at miste 75% af årets høst. Blandt andet er deres vinmark fra 1860 med gamle shiraz stokke helt oversvømmet.

Selv i det ellers tørre Barossa gik Para River over sine bredder i sidste uge. Og i det ellers tørre Riverland hvor en stor del af den billigere vin fra Australien kommer fra melder man om oversvømmede marker. I øjeblikket ser det ud til, at kun det vestlige Australien og Tasmanien er sluppet.

Udover de store vandmængder slås vinbønderne med råd som en følge af fugten.