Stauning Whisky lancerer nu det nyeste skud på stammen i KAOS-serie. Den nye limited edition-whisky henter inspiration fra de caribiske øer. Der er tale om en eksotisk whisky, der tilbringer 18 måneder på romfade fra Barbados, Cuba og Fiji efter at have modnet 3 år på amerikanske bourbonfade.

Den nye limited edition-udgave af den klassiske letrøgede triple-malt whisky forener den vindblæste jyske vestkyst og lokalt dyrket korn med eksotiske noter, der giver rent KAOS, hvis man spørger Alex Munch, medstifter af Stauning Whisky:

”KAOS er vores legeplads. Det er indgroet i Staunings DNA, at vi eksperimenterer og skubber grænserne.  Vi synes altid, at det er spændende at se, hvor vi kan føre vores whisky hen. Ved at afprøve nye teknikker og smagskombinationer som 18 måneders lagring på romfade, får man en whisky som er helt sin egen,” siger Alex Munch.

Den nye KAOS-flaske er et blend af deres Stauning Rye, Stauning Barley og Stauning Smoke, mens fadene får whiskyen til at iklæde sig nogle af rommens kendetegn.

Den tappes på British Navy Strength – 54,4% og koster 620 kr.