Det er med stor stolthed og ydmyghed, at Mosgaard Whisky, som en ganske ung virksomhed til trods, nu er trådt ind i en lille eksklusiv skare i verden, der leverer whisky til verdens største whisky klub, Scotch Malt Whisky Society, SMWS. Mosgaard er det 16. destilleri i verden uden for Skotland, som er kommet igennem nåleøjet hos det kritiske smagepanel hos SMWS, og Mosgaard kan nu levere whisky til klubbens mere end 37.000 whisky entusiaster fordelt over 21 lande i verden.

SMWS har indtil nu udvalgt to fade hos Mosgaard Whisky, og destilleriet er tildelt sit eget nummer i rækken af destillerier, der leverer til den eksklusive klubs egne aftapninger, hvor de fleste destillerier er langt ældre skotske destillerier. Mosgaard Whiskys første aftapning hos SMWS får nu titlen ”154.1 Dark Cherry Danish Pastry”, med i alt 295 flasker, der er tappet ved fadstyrke på 55,4%. Flaskerne er frigivet.