Vinfirmaet H.J. Hansen Vin køber aktiemajoriteten i Theis Vine og skaber en af Danmarks største vinhandlere. H.J. Hansen Vin, der er en af landet største familieejede vinvirksomheder, har netop indgået aftale om opkøb af aktiemajoriteten i vinfirmaet Theis Vine. Aftalen betyder, at de to firmaer, der fortsætter som selvstændige brands men med fælles direktion, tilsammen vil udgøre en af Danmarks største vinhandlere.

Dorthe Priess, der fremadrettet vil være administrerende direktør i både H.J. Hansen Vin og Theis Vine, ser store perspektiver i aftalen.
”Denne konstellation vil give os muligheden for at tilbyde vores fælles kunder nogle hidtil usete muligheder. Vi vil samlet få Danmarks største og mest kvalificerede udvalg af vin. Jeg glæder mig til at arbejde tæt sammen med op imod 100 dedikerede medarbejdere i Danmark og Sverige, hvor målet er, at give endnu bedre kundeoplevelser,” siger hun.

Grundlægger og ejer i Theis Vine, John Krøigaard-Larsen, ser frem til det tætte samarbejde.
”H.J. Hansen Vin A/S har lige siden jeg startede i vinbranchen for 25 år siden stået for noget helt unikt i branchen. Udover at være førende leverandør af vin til branchen har især ordentligheden og den værdibaserede ledelse været attraktive parametre i denne proces. Der har derfor været en positiv og tillidsfuld dialog om denne aftale og jeg er sikker på, at Theis Vine vil kunne udvikle sig endnu mere i tæt samarbejde med H.J. Hansen Vin,” siger han og beholder i øvrigt en væsentlig ejerandel af Theis Vine Aps.

Den fælles fremtidige direktion i H.J. Hansen Vin og Theis Vine vil bestå af Administrerende Direktør Dorthe Priess, Kommerciel Direktør John Krøigaard-Larsen samt CFO Steffen Simpson Jonasen.