Det danske destilleri Plateau har besluttet at etablere et mindre destilleri i København med mulighed for at producere mindre batches til specielle formål og events. En af grundlæggerne af Plateau Spirits Tonny Svensson fortæller, at de har ledt efter de rigtige lokaler og fra den 1. september åbner de på Flæsketorvet 6 i Kødbyen. “En bedre placering, som understøtter vores identitet, som et stærkt upcoming brand med lokal base i København. Vi har et ønske om åben produktion, hvor vi kan lave smagninger og vise hvordan destilleringens kunst foregår.” fortsætter Tonny Svensson.

Det seneste halve år har man arbejdet hos Tevsjö Destillery i Nordsverige for at skabe yderligere erfaring og det svenske destilleri vil fremover placere en del af deres destillering i København. Det er især gin, vodka og absinth man har satset på.