Det er Berry Bros & Rudd i London som netop har lanceret den første single cask fra Isle of Raasay Distillery. Et fad fra 2017. The 2017 Raasay single cask #23 er en røget whisky som er modnet på et first-fill ex-Bourbon fad. Til sidst afsluttet 6 måneder på et ex-oloroso fad samt et Pedro Ximénez (PX) Sherry fad. Den er flasket ved 56,1% og der er I alt 240 flasker som sælges til omkring 1000 kr. stk.

Isle of Raasay Distilleriet er et lille men flot destilleri, hvor man benytter lokalt produceret malt fra Raasay på sorterne Kannas, Iskria og Bere, som kan modstå regnen på Hebriderne. Her laves en peated (48 ppm) og en ikke-peated version, som med tiden skal blandes for at skabe en semi-peated whisky.

Destilleriet benytter champagnegær, hvilket giver en mere frugtig mash, og man arbejder med en lang fermentering på 90-150 timer. Kedlerne er italienske kedler med en kapacitet på 5.000 l (wash) og på 3.600 liter (spiritus). I modsætning til andre destillerier er der fokus på især brugen af vinfade i lagringen. Så der benyttes især vinfade fra franske Calon Segur men også rye fade fra USA. 94.000 liter pr. år er kapaciteten, men indtil videre produceres der væsentligt mindre.