Amarone er ikke bare Amarone. De sidste 25 års eksplosion i produktionen har afstedkommet en stor diversitet i den berømte vins stilarter, således at der i dag findes en masse variationer for den nysgerrige vinelsker at gå i dybden med.

På seminariet vil Thomas Ilkjær fokusere på de mange faktorer, der afgør den enkelte Amarone-vins udtryk, og vi kan diskutere, om vintypen først og fremmest er en terroirvin (området) eller en kældervin (vinmageren). Der skal samtidig smages otte vine, der vil demonstrere bredden i stilarter, områder og fremstillingsmetoder. Thomas Ilkjær har skrevet om vin i snart 25 år og er bl.a. forfatter til en bog om Amarone og vinene fra Valpolicella. Han er medstifter og leder af Vinakademiet.

  • Fredag 1. april kl. 16.00-17.30
  • Salen, JP/Politikens Hus, Vestergade 28-30, 1785 København V (Rundt om hjørnet fra Pressen hvor Den Italienske vinfestival afholdes)
  • Pris 400 kr. ekskl. billetgebyr. Billetten giver også adgang til Den Italienske vinfestival 2022, 1. april kl. 14.00-16.30 eller kl. 17.30-20.00.

Køb din billet her.