En enestående mulighed for at smage på vine fra nogle af Rhône-dalens bedste appellationer. Billetten giver også adgang til Franske Vindage 2022.

Vi skal smage os gennem fire vine fra en af Nord-Rhônes anerkendte producenter: Christophe Semaska, vi starter med to hvidvine på viognier druen, inklusiv den mytiske Condrieu, dernæst smager vi på hans Saint-Joseph fra Malleval-dalen og slutter herefter vores tur i det nordlige Rhône med en fremragende Côte-Rôtie fra Chateau de Montlys, som er den største private ejendom i området. Vi skifter herefter til Syd-Rhône hvor vi skal smage tre vine fra den lille kvalitets-producent Domaine de Font-Sane, vi starter med en fremragende Ventoux rouge og følger op med to vine fra Gigondas, heraf en enkeltmarksvin. Vi afslutter Masterclass med en Chateauneuf-du-Pape fra legendariske Domaine du Pegau. Kom og bliv klogere på vinene og de særlige forhold i Rhône-dalens spændende appellationer.

Masterclass afholdes af Daniel Fink, Sommelier- og WSET level 3-certificeret, og til daglig Salgsdirektør i Victoria Vine.

Victoria Vine er en vinimport med klassiske high-end vine primært fra Frankrig og Italien.

Nord-Rhône: 

Viognier Blanc 2019, Christophe Semaska

Condrieu “Lys d’Or” 2019, Christophe Semaska

Saint Joseph “Malleval” 2019, Christophe Semaska

Côte Rotie “Château de Montlys” 2018, Christophe Semaska

 

Syd-Rhône:

Ventoux Vieilles Vignes 2019, Domaine de Font-Sane

Gigondas “Tradition” 2019, Domaine de Font-Sane

Gigondas “Terrasses des Dentelles” 2017, Domaine de Font-Sane

Chateauneuf du Pape Cuvée Réservée 2017, Domaine du Pegau

 

Skulle du allerede have købt en billet til Franske Vindage, så send en mail til billet@eb.dk, så finder vi en løsning.

  • Fredag 4. marts kl. 16.00-17.30
  • Salen, JP/Politikens Hus, Vestergade 28-30, 1785 København V (Rundt om hjørnet fra Pressen hvor Franske Vindage afholdes)
  • Pris 449 kr. ekskl. billetgebyr. Billetten giver også adgang til Franske Vindage 2022, 4. marts kl. 14.00-16.30 eller kl. 17.30-20.00.

Køb din billet her.