Forside Nyheder Dansk vinreklame i fornemt selskab

Dansk vinreklame i fornemt selskab

Tegn et abonnement på magasinet DinVinGuide – klik her.

En ny reklamefilm for den danske vinplatform KOBAJ har netop fået plads i ’Ads of The World’, der er verdens største forum for reklamefilm. I filmen ’From Heritage to Home’ ses en italiensk vinbonde, der via KOBAJ får en ordre fra danske vinkøbere og straks begiver sig afsted til fods med seks kasser vin på ryggen for at glæde sine kunder. Efter et lift med en Alfa Romeo-cabriolet og en længere gåtur langs de danske landeveje kan bonden omsider aflevere første kasse i Farum, inden jagten går ind på næste navn på listen.

   ”For os er det et kæmpe rygklap at komme igennem kuratorerne hos Ads of The World og få filmen vist side om side med giganter som Gucci, Apple og Pepsi,” siger konceptudvikler Rasmus Østersø fra reklamebureauet Vinia, der står bag filmen.  

   ”Gennem KOBAJ fik vi adgang til at filme hos den italienske vinbonde Poggio Capponi fra det centrale Toscana, og så ender vi efter en frokostpause hos Route 66 U.S. Burger Café i Frederikssund ved en villa i Farum. Det er klassisk story telling, der med humor fortæller, hvordan KOBAJ formidler direkte levering fra vinbønder til forbrugernes dørtrin, og heldigvis synes Ads of The World om resultatet.”

Vinia håber på fortsat succes med sin reklamefilm, når der i de kommende måneder skal uddeles branchepriser ved forskellige danske award-shows.

Link til reklamefilm: