Treasury Wine Estates har netop præsenteret et nyt partnerskab mellem Lindeman’s og Carbon Trust – et samarbejde, med det klare mål, at samtlige Lindeman’s vine er certificeret CO2 neutrale i Europa fra 1. januar 2021. TWE har nu samarbejdet med Carbon Trust, en global klimaændrings- og bæredygtighedsrådgiver de sidste 2 år, for at måle produkternes kulstofaftryk og derigennem certificere Lindeman’s til den internationalt anerkendte PAS 2050-standard i Europa.

Hos Lindeman’s har man nu indført en række nøglemålinger på tværs af den regionale forsyningskæde for at reducere CO2-aftrykket. Disse inkluderer flytning af hele porteføljen i Europa til letvægtsflasker, optimering af genanvendeligheden af ​​emballagen og udstrakt anvendelse af solenergi til bl.a. drift og effektiv køling på vingårdene. Og for at realisere målet om at gøre Lindeman’s portefølje i Europa CO2-neutral inden udgangen af ​​2020 har TWE samtidig udlignet det resterende CO2 aftryk ved i samarbejde med Carbon Footprint Ltd. at investere i kvoter fra globale CO2 positive projekter.

Lindeman’s er et af verdens største vin brands grundlagt i 1843 af Dr. Henry J. Lindeman. Hvert år sælges der 200 mio. flasker Lindeman’s verden over, det svarer til 2 fl. hvért sekund.

Den nye serie af vine som består af en rødvin, hvidvin og rosévin sælges i Føtex, Netto og Bilka.