Snaps Bornholm har købt Den Bornholmske Spritfabrik i Nexø, hvor produktionen af Snaps Bornholm og Vodka Bornholm foregår. Snaps Bornholm overtager samtidig med købet den bornholmske spritfabriks egne produkter som f.eks. Bornholmer Bitter og Bornholmer Akvavit, så firmaets portefølje dermed bliver øget markant. Oveni lancerer firmaet tre nye produkter indenfor det næste halve år – Gin Bornholm, Bitter Bornholm og Rom Bornholm.

“Vi har i snart fem år haft et fantastisk samarbejde med den nu tidl. ejer af fabrikken, Niels Frost Jensen, der ved siden af sin egen produktion har brygget vores populære snapse og vodka. Med i aftalen er derfor også, at Niels Frost fortsætter på fabrikken i Nexø, hvor han samtidig giver sin store viden videre til vores partner Jesper Rasmussen, så de fine traditioner bliver videreført samtidig med at fremtidens innovation sikres,” fortæller Simon Lorentzo Jensen, der har været partner i Snaps Bornholm fra begyndelsen og fortsætter:

“Vores baggrund for købet er, at vi har store ambitioner også udenfor for Danmarks grænser. Det er derfor vigtigt for os at tage ejerskab på hele produktionskæden. En bonus ved købet er også, at det gør vores produktion billigere, og vi får lettere adgang til at udvikle nye produkter.”

Snaps Bornholm blev i 2016 startet af tre venner, men ejerkredsen består i dag af seks personer, nemlig advokat Christian Petri, Jesper Rasmussen, Aksel Ambjørner, Marshoud Dababneh, Lasse Rasmussen og Simon Lorentzo Jensen.