Destilleriet Braunstein vandt i sidste uge med ikke færre end tre guldmedaljer og to sølvmedaljer i den  verdensomspændende spiritus konkurrence i San Francisco – USA.

Selv om de danske destillerier er oppe i hård international konkurrence med større destillerier med mange flere produkter at viser det at dansk whisky gør det godt. I sidste uge fik Braunstein en dobbelt guldmedaljer, to guldmedaljer, to sølvmedaljer i San Francisco.

”Vi er meget stolte og rørte over, at vi får den slags international udmærkelse i en tid hvor verden er gået i stykker pga. Covid. Faktisk er det helt vildt, og vi har svært ved at få armene ned”, siger Claus Braunstein.

2021 San Francisco World Spirits Competition finder sted i april i downtown San Francisco, og her er 2200 forskellige gin, whiskyer, rom med mere i konkurrence med hinanden, når et stort panel af professionelle blindsmagere smager på spiritussen.

De fem medaljer der gik til destilleriet Braunstein var double guld til Braunstein Library collection 20:1 Single malt whisky, guld til Braunstein Library collection 20:2 Whisky, og guld til Braunstein Danica Peated Whisky. To sølvmedaljer fik Køges Destilleri også til Braunstein Edition 12 og Braunstein Danica Non Peated Whisky.