Ribera del Duero har netop afsluttet høsten med over 123 mio. kg druer. Tredjestørste høst i historien.

Man har afsluttet årets høst i Ribera del Duero med en samlet høst som overstiger 123 mio. kg druer. Dette på trods af vanskeligheder med især regn under høsten. Man var derfor tvunget til at holde flere pauser under høsten for at druerne kunne tørre op. Der var dog en del vind, hvilket hjalp med dette og man undgik derfor råd i druerne. Derfor ser kvaliteten ud til at være særdeles god.

Høsten er den tredjestørste efter 2016 høsten (133 mio. kg) samt 2018 (125 mio. kg). Langt hovedparten er tempranillo mens man høstede også godt 1,5 mio. grønne druer primært abillo. Ribera del Duero vedtog netop for et par år siden, at der nu kan produceres hvidvin på abillo under Ribera del Duero navnet.