Navnet ”Torres” er et af de mest velkendte og genkendelige navne i Spanien når det gælder spanske vine. Deres største brands – Vina Sol, Vina Esmeralda, Sangre de Toro – findes overalt i verden og er kendt for konsistent og god kvalitet.

Torres ejer mere end 1300 hektar vingård og er efterspurgt i mere end 140 lande. Torres er stadig en 100 % familieejet vingård og er siden 1991 drevet af Miguel A. Torres – den fjerde generation af Torres familien. Miguel A. Torres er anerkendt både i Spanien og internationalt for sin ekstraordinære indsats inden for forskning i vindyrkning, vinproduktion og klima.

Det oprindelige gennembrud internationalt for Torres kom ved Paris-smagningen i 1979, hvor Miguel Torres med stort vovemod og efterfølgende succes i en blindsmagning satte Gran Coronas “Black Label” (i dag kaldet Mas la Plana) op mod Château Latour 1970 og vandt. Druerne til Mas La Plana kommer fra en 29 ha stor vinmark, der udelukkende er tilplantet med Cabernet Sauvignon.

I forbindelse med den store spanske vin messe Intervin i Barcelona blev der arrangeret en smagning af 5 ældre årgange af Mas La Plana. En smagning som viste at det bestemt stik mod opfattelsen af spansk vin er særdeles holdbare vine.

Vi ønsker nu at tilbyde en vertikal smagning af Mas La Plana og tage jer på en rejse igennem 5 ældre årgange.

Salmos 2015 fra Priorat

Purgatori 2014 – ny vin fra Costers del Segres

 

Mas La Plana 1989

Mas La Plana 1996

Mas La Plana 2007

Mas La Plana 2013

Mas La Plana 2015

Læs mere om den Spanske vinfestival 13+14 september

Tema:                        Torres Mas La Plana Vertikalsmagning

Foredragsholder:         Repræsentant fra Torres i Spanien

Dato:                          Lørdag den 14. september 2019, kl. 16.00–17.30

Sted:                           Salen, Vestergade 28, 1785 Kbh. V

Pris:                            395 kr. inkl. billet til Spanske vinfestival 14. september 17.30-20.00.

Køb din billet her.

Der er kun plads til et begrænset antal gæster, så køb din billet allerede nu og vær sikker på at kunne deltage.