Da der i nat dansk tid blev afholdt FAB Awards i Dallas, USA,vandt Københavns Lufthavn og Mikkeller prisen for ’Airport Bar of the Year’. Foruden den prestigefyldte pris, som verdens bedste lufthavnsbar, kan Københavns Lufthavn også kalde sig Europas bedste i kategorierne ’New Food Hall’, ’Offer of the Year’ og ’Sense of Place’. I sidst nævnte kategori blev Københavns Lufthavn rost for deres evne til at skabe originale madoplevelser i tråd med den københavnske atmosfære. 

Det har længe været et strategisk fokus for Københavns Lufthavn at sikre et unikt udvalg af lokale og internationale restauranter for de mange passagerer, der hvert år rejser gennem lufthavnen. Med udvidelsen af Terminal 2 i 2018 bød Københavns Lufthavn blandt andet velkommen til københavnerkendingen Mikkeller, der med sin sense of place og populære mikrobryg er til glæde og gavn for både danske og internationale rejsende. 

”Det har i mange år været en drøm at åbne en Mikkeller Bar i Københavns Lufthavn. Derfor var det også vigtigt for mig, at baren skilte sig ud – både kvalitetsmæssigt og designmæssigt – og viste en ny måde at lave lufthavnsbarer på. At den nu er kåret som verdens bedste lufthavnsbar er selvfølgelig stort for os og hele teamet, der arbejder i døgndrift på at give vores kunder en sidste god oplevelse på vej ud af Danmark,” siger Mikkel Borg Bjergsø, manden bag Mikkeller. 

FAB Awards hylder det bedste inden for rejserelaterede spiseoplevelser verden over med fokus på personlighed, kreativitet og innovation. Siden 2013 har Københavns Lufthavn vundet priser til de årlige FAB Awards, og ved prisuddelingen i år var lufthavnen nomineret i fem kategorier og vandt fire af dem.

”Med mere end 30 mio. årlige passagerer ønsker vi at tilbyde de rejsende det bedste indenfor gastronomi i Danmark og København, og vi er derfor stolte af at have vundet fire priser ved det årlige FAB Awards. Vi er især glade for, at Københavns Lufthavn og Mikkeller har vundet prisen for verdens bedste lufthavnsbar, så vi dermed kan tilbyde de rejsende en bar i verdensklasse,” siger Pia Lynggaard, Director of Airport Sales and Marketing i Københavns Lufthavn.