Der er fart på den britiske vinproduktion og I år planlægges der yderligere 3 mio. nye vinstokke

Tidligere i år meddelte Storbritanniens vinproducentforening, Wines of Great Britain (WineGB), at der i år forventes at blive plantet to millioner flere vinstokke. Det tal er nu skruet yderligere op til tre millioner, hvilket er næsten dobbelt så mange, som der blev plantet i 2018, og tre gange så mange som i 2017. I alt vil dette års nye vinstokke brede sig over 690 hektar. Det er en forøgelse på 24% af arealet med vin.

Sidste år blev der fremstillet 15,6 mio. flasker engelsk vin – en hidtidig rekord og hele 9,3 mio. flere flasker end i 2014, der var den tidligere rekordindehaver. WineGB regner med at produktionen runder 40 mio. flasker vin i 2040.

Kom til Spansk Vinfestival 13+14 september