Når sidste sæson af den populære serie går i luften her i foråret kan man nyde den med en speciel serie af whiskyer.
Diageo og HBO har lavet samarbejde omkring udgivelsen af en ny serie af whiskyer linket op til Game of Throne serien. White Walker by Johnnie Walker er en limited edition-whiskyblend inspireret af de mest legendariske og ikke mindst frygtede karakterer fra Game of Thrones - The White Walkers. Whiskysamlingen er inspireret af karaktererne og hele den verden, der udspiller sig omkring Westeros i Game of Thrones. Serien består af otte forskellige whiskyer, som hver er kædet sammen med én af de kendte familier fra Westeros og med Night’s Watch-ordenen. Målet fra Diageo er af give fans verden over en ægte og autentisk smag fra de syv kongeriger, der kæmper om magten i serien.
Helt konkret betyder for eksempel, at den whisky, der er koblet sammen med Huset Tully, som ligger ved Riverrun i serien, er lavet på Singleton Glendullan, fordi Singleton-distelleriet ligger ned til flodbredden af Fiddich ved de skovklædte bakker i Dufftown i Skotland. Og af den whisky, der er koblet sammen med Huset Greyjoy, som i serien ligger ud til havet, er koblet sammen med Talisker, fordi Taliskers destilleri ligger ned til vandet på den vindbidte ø Isle of Skye, og fordi whiskyens smagsnoter er maritime med et let strejf af røg. 

Serien består af:
House Stark: Dalwhinnie Winter’s Frost 
House Tully: Singleton of Glendullan Select 
House Targaryen:  Cardhu Gold Reserve
House Lannister: Lagavulin 9 Year Old
The Night’s Watch: Oban Bay Reserve
House Greyjoy: Talisker Select Reserve
House Baratheon: Royal Lochnagar 12 Year Old
House Tyrell: Clynelish Reserve