Forside Nyheder Kom til Austrian Single Vineyard Summit i september

Kom til Austrian Single Vineyard Summit i september

En af det mest prestigefyldte smagninger i Østrig afholdes 9-13 september på Grafenegg slottet tæt på Krems, 50 km vest for Wien. Her er det muligt at smage en række af de bedste enkeltmarksvine fra Østrig. Over 500 vine vil blive præsenteret.

Smagningen som er siddende, giver deltagere mulighed for at smage vine fra store dele af Østrig. Fra mandag til torsdag (9-12 sept.) er det vinene fra Traisental, Kremstal, Kamptal, Wagram, Vienna, Carnuntum, Steirmark, Traisental samt Burgenland (Eisenberg og Leithaberg) som kan smages. Det vil primært være 2023 årgangen samt 2021 og 2022 for rødvinene. Det vil være medlemmerne af Austrian Traditional Wine Estates (ÖTW) samt Styrian Terroir and Classic Wine estates (STK) som vil præsentere sine vine.

Og endelig vil man fredag kunne smage vinene fra Wachau. Her er det 2023 årgangen.

Man kan tilmelde sig her og læse mere.