Forside Nyheder Kom til Austrian Single Vineyard Summit i september

Kom til Austrian Single Vineyard Summit i september

En af det mest prestigefyldte smagninger i Østrig afholdes 4-8 september på Grafenegg slottet tæt på Krems, 50 km vest for Wien. Her er det muligt at smage en række af de bedste enkeltmarksvine fra Østrig.

Smagningen som er siddende, giver deltagere mulighed for at smage vine fra store dele af Østrig. Fra mandag til torsdag (4-7 sept.) er det vinene fra Traisental, Kremstal, Kamptal, Wagram, Vienna, Carnuntum samt Steirmark som kan smages. Det vil primært være 2022 årgangen. Det vil være medlemmerne af Austrian Traditional Wine Estates (ÖTW) samt Styrian Terroir and Classic Wine estates (STK) som vil præsentere sine vine.

Torsdagen kan også rødvinene fra Burgenland med vinene fra Eisenberg og Leithaberg smages. Her vil det primært være 2020 og 2021 årgangene.

Og endelig vil man fredag kunne smage vinene fra Wachau. Her er det 2022 årgangen.

Man kan tilmelde sig her og læse mere.