Lær at blindsmage champagne med Champagnekælderen. Både for nybegyndere og øvede.

Med Emilie Aabye-Hansen, der er en af Danmarks bedste blindsmagere, ved roret, gennemgår vi en række champagner vi skal blindsmage i fællesskab. Der skal smages 5 champagner i alt.

Vi smager 2 x 2 sæt champagne med hvert sit tema som Emilie, inden der smages, gennemgår og fortæller om. Et tema kunne f.eks være om champagnen er lagret på ståltanke eller om den er fadlagret. Så vil du i dette sæt, få en champagne lavet på hver sin metode. Emilie vil så fortælle hvilke karakteristikaer de hver især har. Så er det op til dig, at smage, dufte og ikke mindst gætte, hvilken der er lavet på den ene og den anden metode.

Dette gør vi med 2 sæt. Det er både virkeligt sjovt og ikke mindst lærerigt.

Til sidst slutter vi med finalen hvor der “bare” skal gættes på champagnen på samme måde som til DM i Blindsmagning. Aftenens bedste blindsmager vinder desuden sin egen finale champagne i præmie.

Der er plads til alle, du behøver aldrig at have blindsmagt champagne før. Det bliver uhøjtideligt, sjovt og lærerigt.

Skulle du allerede have købt en billet til Franske Vindage, så send en mail til billet@eb.dk, så finder vi en løsning.

  • Fredag 4. marts kl. 19.30-21.00
  • Salen, JP/Politikens Hus, Vestergade 28-30, 1785 København V (Rundt om hjørnet fra Pressen hvor Franske Vindage afholdes)
  • Pris 499 kr. ekskl. billetgebyr. Billetten giver også adgang til Franske Vindage 2022, 4. marts kl. 14.00-16.30 eller kl. 17.30-20.00.

Køb din billet her.