Har du særlig varme følelser for italiensk vin, vil du gerne holde dig opdateret omkring, hvad de kan på vinfronten i ‘støvlelandet’, eller er du bare interesseret i at smage en masse god vin og udvide din vinmæssige horisont, så er et godt råd at lægge vejen forbi ‘Pressen’ i JP/Politikens Hus fredag og/eller lørdag den 29. og 30. marts 2019.

JP/Politikens Hus lægger nemlig lokaler til årets største italienske vinbegivenhed på dansk grund – ‘Italiensk Vinfestival’

Det er JP/Politikens hus som står bag ‘Italiensk Vinfestival’, der har været afholdt siden 2002. Du kan vælge mellem cirka 200 vine fra topproducenter fra hele Italien med en overvægt af vine fra Toscana og Piemonte.

Der vil blive serveret gratis brød, og får du trang til en lille hapser, er der mulighed for at købe lidt italienske lækkerier. Med i billetprisen får du et flot smageglas, som du må tage med hjem efter smagningen samt den nyeste udgave af magasinet DinVinGuide med stor italiensk tema.

Du kan møde følgende importører:

Youandwine, Winetraveller, Gobi Vin, Hans Just, 7 Vini, Coop, Strandgaarden, Philipson Wine, Skjold Burne, Spiegelau, Hattemanden, Amfora Vin, Vinnu.dk, Domaine Brandis, Grønnere Vin, Carlo Merolli, Barrique Vin, Victoria Vine, Holte Vinlager, Kjær & Sommerfeldt, Sintonia Lab… flere følger.

 

En række masterclasses vil blive introduceret i januar/februar.

Hvor: ‘Pressen’, JP/Politikens Hus, Vester Voldgade 33, 1785 København V.

Hvornår: Fredag 29. og lørdag 30. marts klokken 14.00 – 16.30 og klokken 17.30 – 20.00. Fredag eftermiddag vil blive solgt hos Spotdeal.

Køb din billet her.

Der er kun plads til et begrænset antal gæster på hver session, så køb din billet allerede nu og vær sikker på at kunne deltage.